Clinica noastră

Clinica noastra a fost infiintata in anul 1992, fiind unul dintre pionierii stomatologiei private din Romania. Avand  o experienta vasta in domeniu, ne putem mandri cu profesionalismul si seriozitatea cu care tratam fiecare pacient.

ALFA DENTA  va pune la dispozitie o gama completa de servicii stomatologice: Medicina Dentara Generala, Implantologie, Chirurgie O.M.F, Estetica Dentara, Endodontie, Parodontologie, Ortodontie toate realizate cu aparatura,  instrumentar si materiale de ultima generatie, dupa ultimele studii si metode lansate de marii Profesori-Doctori in domeniile enumerate anterior.

 

Principalul nostru OBIECTIV este sa va realizam cele mai calitative si sigure tratamente dentare, dar in acelasi timp sa stabilim o relatie intre Echipa Medicala de Specialisti si DUMNEAVOASTRA, bazata pe intelegere, respect si corectitudinea actului medical, fara a influenta planul de tratament din punct de vedere financiar. Va garantam ca orice decizie va fi luata de comun acord, tinand cont de toate aspectele si dorintele dumneavoastra.

Va multumim anticipat daca veti lua decizia sa alegeti Clinica noastra si va garantam ca veti obtine nu numai tratamentele corecte la cel mai bun raport calitate/pret, cat si noi prieteni care va vor fi alaturi in calatoria dumneavoastra cu destinatia : "SANATATEA ORALA - ZAMBETUL PERFECT"

Specializari

Dental

Alfa Denta - pune la dispozitia pacientilor servicii de: ortodontie, implantologie, parodontologie, protetica, estetica dentara, odontoterapie, endodontie si pedodontie.

Citeste mai mult Vezi lista tratamente

Beauty

De mai bine de 10 ani acidul hialuronic si botoxul au fost introduse si folosite cu succes in stomatologie. Nu poti vorbi despre estetica faciala fara sa te gandesti si la estetica dentara. Dintii tr...

Citeste mai mult Vezi lista tratamente

Contact