Estetica faciala

De mai bine de 10 ani acidul hialuronic si botoxul au fost introduse si folosite cu succes in stomatologie.

Nu poti vorbi despre estetica faciala fara sa te gandesti si la estetica dentara. Dintii trebuie sa se integreze perfect si sa completeze armonios imaginea fetei. De aceea, tratamentele de estetica faciala se pot realiza si la stomatolog, in aceeasi sedinta si sub aceeasi anestezie.

Acidul hialuronic este o proteina care se gaseste in mod natural in organism. Este prezenta in diferite regiuni, mai ales la nivelul cartilajului si pielii.

Chiar daca se gaseste in mod natural in organism, odata cu inaintarea in varsta productia de acid hialuronic incepe sa scada, ceea ce duce la pierderea elasticitatii pielii si aparitia ridurilor.

In estetica faciala, acidul hialuronic este folosit pentru a corecta ridurile din urmatoarele zone:

  • santurile nazo-geniene (santurile de la baza nasului pana la colturile gurii)

  • pometii (obraji)

  • ridurile de la colturile gurii (marionette lines)

  • ridurile de la nivelul fruntii si ochilor

  • cearcane

  • bineinteles si nu in ultimul rand pentru augmentarea (marirea) buzelor (contur si volum)

Injectarea acidului hialuronic este nedureroasa, rezultatul fiind cat se poate de natural si disconfortul minim. Tramentul se poate realiza atat sub anestezie locala – de contact ( aplicarea unei creme) cat si prin anestezie locala intraorala(in functie de preferinta pacientului), iar persistenta acestuia este in medie de 4-6 luni.

Pe langa rolul binecunoscut al acestora in interventiile antirid si de augmentare a buzelor, acidul hialuronic este folosit din ce in ce mai frecvent avand rezultate excelente in tratarea inflamatiilor gingivale si in afectiunile paradontale

Efectele secundare ale injectariicui acid hialuronic sunt minime, locale si temporare (1-3 zile), acestea constau in edem (umflatura) sau echimoze ( vanatai ).

Specializari

Dental

Alfa Denta - pune la dispozitia pacientilor servicii de: ortodontie, implantologie, parodontologie, protetica, estetica dentara, odontoterapie, endodontie si pedodontie.

Citeste mai mult Vezi lista tratamente

Beauty

De mai bine de 10 ani acidul hialuronic si botoxul au fost introduse si folosite cu succes in stomatologie. Nu poti vorbi despre estetica faciala fara sa te gandesti si la estetica dentara. Dintii tr...

Citeste mai mult Vezi lista tratamente

Contact